Skip to Content

Duurzaam geproduceerde handleidingen voor elk product

Handleidingen op papier zijn ook in het online tijdperk niet weg te denken. Er zijn tal van situaties denkbaar waarin een gedrukte handleiding meerwaarde heeft ten opzichte van een digitale versie. Denk bijvoorbeeld aan directe beschikbaarheid bij een gekocht product of de mogelijkheid om eenvoudig teksten te markeren en notities te maken. En in sommige gevallen is het bijleveren van gedrukte handleidingen nu eenmaal een ‘noodzakelijk kwaad’.

 

Door de handleidingen te laten maken volgens het principe van Printing On Demand worden deze met een zeer korte levertijd en op een duurzame manier geproduceerd en wordt het weggooien van overtollige of niet-actuele exemplaren voorkomen (zero-waste).

Contact met onze adviseurs

Printing On Demand

Het on demand digitaal drukken van handleidingen is een specialisme van ons bedrijf. Met onze print- en ICT-dienstverlening sluiten wij naadloos aan op uw fabricage- of logistieke processen. Wij zorgen ervoor dat u altijd op het juiste moment kunt beschikken over het benodigde aantal actuele handleidingen. Ook kunt u gebruik maken van ons online portal voor uw bestellingen. Hierin is het ook mogelijk om bijvoorbeeld dealers of eindgebruikers  toegang te geven, zodat zij zelf de benodigde handleidingen kunnen bestellen.

Bekijk onze producten
Hollandridderkerk - Printing On Demand - Digitaal Drukwerk

Uw handleidingen on demand laten printen?

Neem contact op met een van onze productspecialisten voor meer informatie en prijzen.

Neem contact met ons op

Organisaties waarvoor wij werken