Skip to Content
Hollandridderkerk - Grootformaat prints en Digitaal Drukwerk

Aanleverspecificaties

Lees hoe u uw bestanden kunt aanleveren voor een perfect resultaat.

Aanleverspecificaties

Online bestelgemak met Printservice.nl


Met Printservice.nl bieden wij u online bestelgemak. Met enkele muisklikken bestelt u afdrukken van uw documenten, tekeningen en creatieve ontwerpen. Om toegang te krijgen tot Printservice.nl verstrekken wij u een persoonsgebonden gebruikersnaam en wachtwoord. Deze kunt u aanvragen via het formulier op deze pagina.

 

Uw bestelomgeving
Ook kunnen wij voor u in Printservice.nl een eigen web2print bestelomgeving inrichten. In deze omgeving vindt u de visitekaartjes, bedrijfsbrochures, briefpapier, posters, presentatiesystemen, et cetera van uw eigen organisatie. U kunt deze desgewenst aanpassen en met een druk op de knop bestellen. Bekijk hieronder de video voor een voorbeeld. 

 

Ook voor opleiders

Scholen, leerlingen, ouders en studenten kunnen zelf toegang tot de online portal krijgen om  leermiddelen en lespakketten te bestellen, waarna ze volgens afspraak op locatie bezorgd worden. Op school, thuis of ergens anders.

 

Meer informatie over Printservice.nl
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, zodat wij u een passend advies kunnen geven.

 

Logingegevens aanvragen
Nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Vul het formulier hieronder in en u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur uw gegevens. 

Wij werken alleen voor zakelijke klanten.