Skip to Content

Hollandridderkerk

 

Hollandridderkerk werd opgericht in 1955 en is sinds die tijd uitgegroeid tot een allround grafische dienstverlener. Wij zijn niet alleen een productiebedrijf, maar bieden totaaloplossingen voor grafische communicatie en printmedia. 

 

Persoonlijke service en bestelgemak

Zaken doen in het online tijdperk betekent bij Hollandridderkerk niet dat wij de persoonlijke aandacht voor onze klanten uit het oog verliezen. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en om ervoor te zorgen dat u ervan op aankunt dat uw werk correct en tijdig geleverd wordt. Met onze persoonlijke service bieden wij u zekerheid en bestelgemak. 

 

Printing On Demand

Als pioniers op het gebied van Printing On Demand (POD) hebben wij alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat de inzet van digitaal drukwerk door uw organisatie efficiënt en duurzaam is. Van ons online portal en kwalitatief hoogwaardige prints tot en met fulfilment en logistiek: wij verzorgen het met trots en plezier voor u. 

 

Grootformaat prints

Onze grootformaat prints vinden hun weg naar vele toepassingen. Voor grote en kleine organisaties verzorgen wij onder ons merk JEU Interior Prints bijvoorbeeld de aankleding van hun pand. Voor topfotografen maken we fine art prints onder de merknaam Het Beeldgebouw. Voor gebruik in warehouses fabriceren we allerlei verschillende labels, borden en bewegwijzering onder ons merk HM2 Warehouse Signing

 

Fulfilment en logistiek

Onze service beperkt zich niet tot alleen het print- en drukwerk. Zo stellen wij voor opleiders complete lespakketten samen, hebben wij een eigen montageteam voor onze grootformaat producten en verzorgen wij desgewenst de wereldwijde distributie naar eindgebruikers. 

 

Wij nemen u werk uit handen

Of u nu werkzaam bent bij een opleider, maakbedrijf, logistiek dienstverlener, retailer of reclamebureau: met onze complete dienstverlening nemen wij u werk uit handen. Van een creatief concept of het automatiseren van het orderproces tot en met montage of levering aan uw filialen of studenten. 

 

Hollandridderkerk - Printing On Demand - Digitaal Drukwerk

Persoonlijk kennismaken met Hollandridderkerk?

Neem dan contact op met een van onze productspecialisten, wij gaan graag met u in gesprek!

Neem contact op