Skip to Content

Algemeen

 

Wat zijn de openingstijden van Hollandridderkerk?

Wij zijn geopend op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

 

Werkt Hollandridderkerk ook voor particulieren?

Nee, wij werken uitsluitend voor zakelijke klanten. 

 

Waarom vind ik op de website geen prijzen?

Wij geven u graag een passend advies over onze producten en materialen. Daarom treft u op onze website ook geen prijzen aan. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies.

 

Kan ik bij Hollandridderkerk ook een ontwerp laten maken?

Dat kan zeker. Ons creatief team verzorgt de grafische vormgeving van allerlei uitingen. Van een visitekaartje tot en met de aankleding van uw interieur met print. 

 

Kan ik bij jullie terecht voor afdrukken op duurzame materialen?

Ja, wij bieden steeds meer alternatieve materialen voor zowel kleinformaat als grootformaat prints. Biobased, 100% gerecycled en/of volledig recyclebaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hierover. 

 

Onder welke merken of labels werkt Hollandridderkerk? 

Wij bieden onze producten en diensten aan onder verschillende labels: Hollandridderkerk, JEU Interior Prints, HM2 Warehouse Signing, Het Beeldgebouw en Secured Documents. Op deze pagina vind u informatie over deze merken. 

 

Wat is digitaal drukken?

Digitaal drukken is een printproces waarbij digitale bestanden direct op een professionele printer worden afgedrukt, zonder dat er drukplaten nodig zijn, waardoor het snel en kosteneffectief is voor kleine oplagen en gepersonaliseerde afdrukken.

 

Wat is Printing On Demand?

Printing on demand is een productiemethode waarbij boeken, manuals, brochures e.d. pas worden afgedrukt nadat ze zijn besteld, in plaats van vooraf grote voorraden aan te houden. Dit minimaliseert verspilling en stelt bedrijven in staat om duurzamer, efficiënter en flexibeler te voldoen aan de specifieke behoeften van klanten.

 

Kan ik ook bij jullie terecht voor gepersonaliseerd drukwerk?

Jazeker kan dat. Wij kunnen elke afdruk voorzien van persoonlijke elementen in tekst en beeld. Zo kunnen wij de communicatie afstemmen op de individuele ontvanger en zorgen voor een nog hogere attentiewaarde van uw drukwerk. 

 

Aanleveren van bestanden

 

Waar vind ik informatie over het aanleveren van mijn bestanden?

Een korte instructie over het aanleveren van bestanden voor grootformaat print en digitaal drukken vind u op deze pagina. Pro tips voor grootformaat kleur vindt u hier

 

Is het mogelijk om online een order te plaatsen?

Ja, u kunt daarvoor gebruik maken van printservice.nl. Een account aanvragen kan via deze link.

 

Wat is het verschil tussen CMYK en Pantone kleuren?

CMYK is een full colour drukproces dat kleuren produceert door het mengen van cyaan, magenta, geel en zwart, terwijl Pantone een kleursysteem is met gestandaardiseerde kleurcodes voor exacte kleurafstemming in grafisch ontwerp en branding. Wij drukken alles in full colour, waarbij wij Pantone kleuren zo nauwkeurig mogelijk simuleren. 

Hollandridderkerk - Printing On Demand - Grootformaat prints

Antwoord op uw vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij geven u met plezier een geheel vrijblijvend advies.

Stel uw vraag