Skip to Content

Kiwa Training biedt een opleidingsprogramma op een breed werkterrein. Zo verzorgt Kiwa Training onder andere arbo-opleidingen, veiligheidsopleidingen, trainingen voor professionals in de energiedistributie- en installatietechniek en nog veel meer.

 

Bij veel van deze opleidingen speelt gedrukt of geprint cursusmateriaal nog steeds een belangrijke rol. Uit de praktijk blijkt namelijk dat de opname van informatie vanaf papier beter is dan vanaf een beeldscherm. Studenten die teksten van papier lezen scoren bijvoorbeeld hoger in tekstbegrip dan studenten die dezelfde informatie van een scherm lezen.

 

Voor Kiwa Training was het de vraag of zij deze gedrukte leermiddelen zelf zouden blijven maken, of dat zij zouden kiezen voor outsourcing. Na een zorgvuldige afweging koos Kiwa Training voor het laatste. Daarbij werd ook overgestapt van de vertrouwde mappen naar on-demand gedrukte boeken, wat meer flexibiliteit en maatwerk mogelijk maakt.

 

"De boeken zijn mooi en worden door iedereen zeer gewaardeerd. Het is een echte verbetering!"

 

Door te kiezen voor outsourcing heeft een verschuiving van vaste naar variabele kosten plaatsgevonden, die zal leiden tot een behoorlijke kostenbesparing. Het cursusmateriaal in boekvorm wordt door iedereen zeer gewaardeerd!

 

Kiwa is wereldwijd toonaangevend op het gebied van testen, inspectie en certificering. In 1948 opgericht als KeuringsInstituut voor WaterleidingArtikelen is Kiwa momenteel over de hele wereld, met ongeveer 5.000 mensen vanuit ruim 100 kantoren, actief in uiteenlopende markten met een breed scala aan producten en services.

Hollandridderkerk - lesmateriaal printen en drukken

Leermiddelen digitaal laten drukken?

Neem contact op met een van onze productspecialisten, ook voor meer informatie en actuele prijzen.

Neem contact op

Lesmateriaal voor tevreden cursisten

Lees meer over de producten en diensten  die wij inzetten voor het maken van perfecte leermiddelen voor tevreden cursisten